Известие

Collapse
No announcement yet.

Подмяна на предна емблема на 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ми като платиш ДДС ще си го платим и ние.Предполагам всеки разумен човек е наясно с рисковете на доставките от Китай.А и всеки като си поръча нещо, да си го вземе и да си го плати(ама дали е така?).Иначе за емблемите на капачките има риск-преди време си поръчах от български сайт и дойдоха плоски,а пластмасовата основа на капачките е извита(за оригиналните говоря).
    159 SW 2.4 Jtdm 2007
    156 TS 1.8 1999
    Avensis SW 2.2 D4D 2011

Comment

• Абе моите оригиналните и те са плоски, само дето отгоре не стикер, а са метални еблеми хванати с пластинки. И на двата комплекта.

А тези китайските са извити леко. Добре изглеждат. Само ме притесняа колко ще е читава основата, дали няма лесно да й се чупят зъбчетата и да падат.

Ще рискувам. Хареасл съм почти всичко. Доста неща са поръчани.
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Започна се нов списък.

Емлемите са на път.

assassin's - 2 черни
        ivo22s - 2 цветни
        ZaRoo - 2 цветни
        Tempras -2 цветени

Поръчал съм следните неща:
        1. Цветни емблеми 74мм
        2. Черни емблеми 74мм
        3. Цветни емблеми с основа за 156
        4. Черни емблеми с основа за 156
        5. Цветни стикери 70мм специално за основата на 156
        6. Черни стикери 70мм специално за основата на 156
        7. Капачки за джанти 60мм ( за 159 стават, за други не съм сигурен) - цветни
        8. Капачки за джанти 60мм черни
        9. Стикери за капачки за джанти за 50мм капачка - черни ( за джантите на 147 и 156 и др)
        10. Стикери за капачка на джанти за 50мм капачка - цветни - имаше някаква драма с белия цвят там - да видим какво ще дойде.

Проблем имам с капачките на 50мм - няма такива заготовки за капачки. Май само стикери ще има за колегите и всеки да се спасява поединично.

Вкарал съм една торба с пари в това нещо, да видим - дали ще спечеля или ще съм големия губещ

Засега само тук обявявам какво ще има. Който иска да се записва.
        Цени още не мога да кажа със сигурност но ги виждам така:

1. 74мм емблеми ( без значение цвят) - за тука по5лв брой, свободна продажба по 10лв брой
        2. Емблеми с основа за 156 - 20лв за тук, 25-30лв за свободна продажба (основата е месингова!)
        3. Стикери за предна емблема за 156 - 12лв за тук, 20лв за свободна продажба
        4. Капачки за джанти на 60мм - 20лв за тук, 25-30лв свободна продажба ( цената е за комплект 4бр)
        5. Стикери на 50мм за капачки за джанти - 10лв за тук, 15лв на свободна продажба.

Не знам как ви се струват цените, гледах да поръчвам по-големи количества за да стане цена, защото ако поръчам много малко са много скъпи...
        Last edited by Yavor; d.m.y г., 13:30.

Comment

• Явка, железен си...Дано си на + накрая, за да си заслужава усилията. Записвам се с един комплект капачки за джантите за 159-ка.

П.С. Още не съм сменял задната емблема, че не ми е останало време. Тези дни като я лакирам и свърша тази работа, ще се похваля
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
          ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• Искам и аз да се запиша с още 2 цветни емблеми и един комплект капачки на 60мм.
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
            Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
            Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
            Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

• assassin's - 2 черни емблеми
              ivo22s - 2 цветни емблеми
              ZaRoo - 2 цветни емблеми
              Tempras -2 цветени емблеми
              sasho_n2 - Цветни капачки на 60мм
              nblagoev - 2 цветни емблеми + Цветни капачки на 60мм

Искаше ми се капачки да са по евтини, ама не свалят цената гадните китайци.

Comment

• Здрасти, бих желал да се запиша за една цветна емблема с основата за 156-ца.
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
                Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now

Comment

ZaRoo - 2 цветни емблеми
                  GammaRay - комплект капачки за джанти 60мм
                  Melenikos - цветна емблема с основа за 156

Comment

• Мен май ме забрави-к-т черни капачки и к-т цветни емблеми за капачки за 159 !
                    159 SW 2.4 Jtdm 2007
                    156 TS 1.8 1999
                    Avensis SW 2.2 D4D 2011

Comment

• Ами затова правя списъка видно, ако забравям някого или нещо да ме поправите!

assassin's - 2 черни емблеми
                      ZaRoo - 2 цветни емблеми
                      svetlin pilev - 4 цветни емблеми за капачки 60мм + комплект черни капачки 60мм
                      Last edited by Yavor; d.m.y г., 17:03.

Comment

• Пиши и мен с два комплекта капачки 60 мм - единия цветен, другия черен
                        Правя каквото трябва, пък да става каквото ще...

Comment

• Колеги да ви питам - старите емблеми и отпред и отзад се свалят само с отвертка като се подпъхне отстрани или в средата внимателно и се отстраняват без да се налага сваляне на пластмасовият детайл?

Видях, че от снимките в средата на предната емблема има вдлъбнатина която позволява да се вкара острие - предполагам, че задната е по същият начин?

Comment

• Първоначално публикувано от Telerig Покажи съобщение
                            Колеги да ви питам - старите емблеми и отпред и отзад се свалят само с отвертка като се подпъхне отстрани или в средата внимателно и се отстраняват без да се налага сваляне на пластмасовият детайл?

Видях, че от снимките в средата на предната емблема има вдлъбнатина която позволява да се вкара острие - предполагам, че задната е по същият начин?
                            Днес смених само предната, задната още я бива. Свалих лайстната с емблемата, отвътре подпъхнах едно шило в долната част. Там има дупка и влиза фиксатора на емблемата. Та, подпъхнах, за да се отлепи леко емблемата и да мога да бръкна с макетно ножче откъм лицевата страна на лайстната. С ножчето започнах да режа двойнолепящото, с което е залепена емблемата, докато освободи достатъчно, че да я хвана с пръсти и бавно да я отлепя цялата. След това залепих новата, като първо пъхнах фиксатора в долния край, и след това я залепих цялата. Общо ми отне около 5-6 мин. Без снимки не е много ясно, но се надявам, че горе-долу съм успял да те ориентирам как става.
                            И още веднъж - благодаря на Yavor, че ни оборудва с нови емблеми.
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                            Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                            Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                            Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

ZaRoo - 2 цветни емблеми
                              svetlin pilev - 4 цветни емблеми за капачки 60мм + комплект черни капачки 60мм
                              damyanov - комплект цветни капачки + комплект черни капачки
                              GammaRay - 4 цветни емблеми на 74мм

Смяната специално на 159 и 147 е супер лесна.
                              Ако се притеснявате да не повредите пластмасовия дедайл около емблемата предлагам просто да разрежете старата емблема с макетно ножче по средата и да я извадите на парчета.

Comment

• И аз искам комплект за джанти и две цветни за 159

Comment

Working...
                                X